Copyright © 2017 | ZSYSTEMS BVBA - SCHERPENHEUVEL - BELGIUM ZS Masters in Motion We drive and control anything

ystems  BVBA

Brands
Thuis in de drive & control wereld van Bosch Rexroth.

State of Art technologie

Als u onze professionele achtergrond en loopbaan kent, dan zal het enigszins wel begrijpelijk zijn dat wij kiezen voor producten van Bosch Rexroth.


Dankzij de diverse Bosch Rexroth aandrijfdiscipli-nes waaronder servo-hydraulische en servo-elektrische aandrijfsystemen in combinatie met state-of-art besturingstechnologieën, zijn wij in staat om ieder aandrijf- en/of besturingsvraagstuk multidisciplinair en volgens de mechatronics methodologie te benaderen.


Door de nauwe en loyale samenwerking met Bosch Rexroth, maar ook door de grondige kennis en de vele jaren ervaring die wij zelf binnen Bosch Rexroth hebben opgebouwd, zijn wij vandaag als ZSystems in staat om alle aandrijfdisciplines en besturingstechnologieën vakkundig toe te passen. En net daar maken wij dan ook het verschil voor u als klant. Bovendien heeft ZSystems zonder meer een uitstekende en langdurige samenwerking met Bosch Rexroth als leverancier, als klant en als systeempartner.


ZSYSTEMS SOLUTIONS BRANDS DNA CONTACT

News

December 2017

ZSystems haalt order binnen voor ontwikkeling en realisatie van een derde generatie State-of-Art bestu-ringssysteem voor de Sarens Giant Crane SGC-250, de meest indrukwek-kende ringkraan ter wereld die zal worden ingezet voor de bouw van nucleaire centrales.

TopicsContact